110531

Här var det ett tag sedan vi skrev. Men ingenting sker utan en anledning, men i detta fall har ju ingenting hänt; men det finns fortfande en anledning. Eget arbete. Efter intensiva Stockholmsresor satsade vi vårt krut på våra individuella arbeten och lät därför projektet vila en smula. Nu är vi alltså igång igen, och det är dags att redigera allt vårt fantastiska material och göra något bra utav det :)

Igår måndag rivstartade vi med att klippa ut allt "användbart" ur alla intervjuer och stoppade sedan in det i vårt montage. Vi hade även handledning med Magnus som hjälpte oss formulera ett bra koncept. Nu har vi stenkoll, vi är laddade inför en intensiv sista vecka med blod, svett och tårar!

Tårar behövde vi inte vänta länge på. De kom redan idag tisdag. Det gick inte att öppna montaget vi arbetade med igår. Någon fil måste ha saknats, sparats fel eller vad man nu ska hitta på för ursäkt?! Let's face it, tekniken kommer aldrig uppföra sig! Det suger, men livet går vidare. Och vad vore livet utan utmaningar?

Svett lär vi få uppleva inne i Klang, som saknar fönster och ventilation. Och när våra stackars hjärnceller arbetar för full maskin kommer det bli varmt och svettigt. Härligt värre!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0