110516

Tillbaka i Norrköping igen då. Phew, är nog rätt ord. Klockan 8.00 imorse startade vi åter igen från Norrköping och började resan upp mot Stockholm, i en Ford denna gång. Som det stod Liu på. I vanlig ordning förlitade vi oss på en GPS, då vi aldrig kört bil i Stockholm innan, och för att vi är allmänt vilsna. Dock ville tantaluran ha bort oss från motorvägen redan efter Nyköping, något vi absolut inte ville höra talas om. Hon tjatade om att vi skulle ta avfart efter avfart, vi körde för snabbt, vi missade avfarter; hon drev oss sakta men säkert till vansinne! Givetvis körde vi riktigt vilse...på riktigt..., efter ett tag tappade vi helt orienteringen och väderstrecken upphörde nästintill att existera.

MEN, till sist; hittade vi till parkeringen och sedan var det bara att ta taxi upp till ett kontor mitt i stada, ett kontor där en retorikkonsult jobbar. Denna retorikkonsult heter givetvis:

Elaine Bergqvist!!

Det går knappt att med ord beskriva hur underbar och trevlig denna tjej är! Något så otroligt super duper mega gullig och trevlig!


Vi satt i ett trevligt rum och innan Elaine dök upp serverade hennes gudooomligt snälle fästman Gustav oss vatten. Han var så himla trevlig, han riktigt skämde bort oss. Han frågade om vår produktion och om de sedan fick ta del av resultatet för att de ville kunna länka osv. Han frågade om vi ville ha kaffe, te, vatten eller något annat. Han meddelade och ursäktade sig att Elaine var några minuter sen. Ja ni ser själva, huuuur bortskämda som helst blev vi! Överrösta med trevligness (svengelska). För er som inte vet så arbetar Gustav (Elaines fästman) som hennes manager, agent och bokningsansvarig. Elaines högra hand kan man säga :)


Supersöta Elaine med Nina och Cecilia. Hon ville även fota oss, så vi fick ställa upp oss och posa lite (ovant!). Vi hamnade i ett inlägg på hennes blogg. Elaines blogg är förövrigt grym (inte bara för att vi gästar) och den hittar ni HÄR.


Efter vår intervju, som snarare kändes som ett roligt samtal, var det dags att bege sig bort mot gamla stan. Vilsna Norrköpingsbor som vi är fick vi hjälp från Elaine. Hon erbjöd sig att följa med oss en bit så att vi hamnade på rätt spår och sedan visade hon i Jeanettes Iphone hur man använde kartorna osv. Himla sött av henne!


Det gällde att lyssna ordentligt! Haha :)


Fotovan är hon, den där Elaine. Grymt inspirerande, grymt motiverande och grym på alla sätt som går! Cecilia och Jeanette fick sig en idol just denna måndag. Nina behöver bara liiiite mer övertalning, sen är hon nog också med ombord ska ni se!

Hur som helst, vi kunde dessvärre inte hänga med Elaine hela dagen. Hon har faktiskt ett jobb och ett liv, så det lät vi henne återgå till. Själva knatade vi vidare in i gamla stans labyrint och letade upp käcka HanaPee!

Vi hittade henne enkelt och smärtfritt, tack vare Elaines hjälp med vägbeskrivningen. Vi möttes upp utanför Egoboost Magazine och begav oss sedan iväg till ett lunchställe. HanePee kunde nämligen bara ses över lunch, men inte oss emot; det var så gulligt av henne att ställa upp! :)

Efter lite tråkigt teknikstrul fick vi till sist till en bra intervju och HanaPee, eller Hanna Persson som hon heter; var även hon himla trevlig och gullig att ha och göra med! Dessvärre blev det lite stressigt, men så blir det ibland :)

Nina och HanaPee


HanaPeeee! :D

En otroligt rolig dag i Stockholm, trots spöregn som nästintill dränkte oss. MEN, vi köpte Elaines senaste bok, kexchoklad och Vitamin Wells; så dagen blev trots allt toppen! Cecilia fick se Per Morberg i egen hög person dessutom, nu kan vi alla somna lyckliga ikväll :)

Tack för idag, slut för idag! Jajemen, nu är det slut på härliga och vimsiga Stockholmsäventyr för ett tag. Nu börjar isoleringen, alltså redigeringen, av vårt material.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0