110510

Vilken dag! Den 10 maj alltså. Klockan 08.00 startade vi, eller åtminstone försökte vi starta från Norrköping, men den hyrbil vi fick var snarare likt ett rymdskepp än något annat. Okej att det var en Volvo, en grymt snygg sådan, men icsh vilka finesser dom proppat i! Att bara få ur parkeringsbromsen var en utmaning! Hur som helst, när vi sedan anlände till huvudstaden parkerade vi sputnik en bit utanför stan och tog sedan en taxi in.

Först hade vi en intervju med tungviktsvärldsmästaren i kung fu, pandan Richard! Han driver tillsammans med Angelica en träning och hälsoblogg med humoristiska och dagboksliknande inslag. Han mötte oss på sitt gym mitt i stan och svarade glatt på våra frågor. Den grabben vet hur man bjuder på sig själv! Dagen till ära var han även iklädd en stor blåtira runt vänster öga som han fått någon dag innan på träning.

Vill ni spana in denna filur och läsa hans blogg så hittar ni den här: Morsan o Fightern

Efter lunch och prat med fightern tog vi oss tillbaka till bilen och började resan ut mot Saltsjöbaden. Tur att det finns GPS! Även om hon gnällde om både det ena och det andra. Bilen ska vi inte prata om, den hade massor av konstiga pipljud för sig. Men i alla fall, ut till otrooooligt vackra Saltsjöbaden kom vi till sist och Cecilia gjorde klart med en gång att dit ska hon flytta! Jag förstår henne, vilka hus! Och vad härligt med havet, alla båtar och den fantastiska miljö som var där ute. Dock blev det en smula jobbigt när vi befann oss på en privat brygga och när den enda resturangen som fanns där, endast serverar till medlemmarna i båtklubben. Surt.

Det var för övrigt riktigt riktigt varmt igår! Det är dumt att klaga, men det var svettigt värre. Och svettig och äcklig är inte jätteroligt att vara när man ska träffa folk. Tur att bilen var utrustad med AC, haha!

Men vad skulle vi då göra ute i Saltis? Jo, vi skulle intervjua Vanita Bergman såklart! Hon har sin skönhetsklinik, mottagning, där ute. Vilken trevlig tjej! Och inte riktigt som på TV, men det fick vi svaret på varför när vi intervjuade henne. Det märktes att hon hade en viss vana att medverka i media, riktigt bra svar fick vi. Förhoppningsvis kommer vi kunna att använda det mesta i vår produktion sedan :)

Vill ni läsa Vanitas blogg så hittar ni den här: Vanita

Efter intervjun med Vanita bar det av hemåt. Då var vi trötta! Vi passade även på att planera in ännu en Stockholmsresa den 16 maj, och på torsdag har vi ju en telefonintervju. Det rullar på fin fint detta!

Här kommer lite bilder:

Bilen


Cecilia och Nina


Saltsjöbaden


Supertrevliga Vanita! :)



Det var alles för det äventyret! Men det lär komma mer, tro mig!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0